Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Sorsakosken Eläkeläiset ry

Sorsakosken Eläkeläiset ry:llä on nyt omat Facebook-sivut :  https://www.facebook.com/groups/1384380649631690  . Enemmän yhdistyksen tapahtumista ja tiedoista löydät sieltä,linkki tässä.

 

1. Johtokunta 1.1.2023:
Pj Jouko Niskanen, sihteeri Raili Konttinen, jäsenet Reijo Arovaara, Martti Pitkänen, Seija Pitkänen, Eija Varis ja Jouko Varis.


2.  Toimipaikkamme on entinen Hackmanin tehtaan ruokala Sorsakosken keskustassa. Kiinteistö remontoitiin täysin keväällä 2017, samalla nimeksi tuli Koskentupa. Rakennuksessa on suuri, kotoisa sali, jossa voi järjestää juhlia 60 - 80 hengelle. Keittiö on kokonaan uusittu kodinkoneita myöten. Lisäksi talossa on useita pienempiä huoneita esim. kokousten pitämiseen. Miesten puutyötä varten on oma verstashuone, jossa on useita työkoneita. Koskentupa tietoineen on mukana Pohjois-Savon Kylien julkaisemassa nettisivustossa .


3. Toiminta
Viikottain :

- Maanantai klo13.00 Naisten käsityö- ja askartelukerho, Miesten puutyökerho,
- Keskiviikkoilta Sorsakosken soittokunnan harjoitukset.
Kerran kuukaudessa: Sunnuntai klo 13.00 Leppävirran srk:n jumalanpalvelus.
Lisäksi järjestämme vuosittain mm. äitien- ja isänpäiväjuhlat, joulujuhlan, lohisoppatapahtuman, syntymäpäiväjuhlan tasavuosia täyttäville jäsenille sekä keväisin pilkkikilpailut. Pyrimme toimimaan mahdollisuuksien mukaan yhteistyössä Sorsakosken kyläyhdistyksen kanssa.
Niskaharjun lavalla tanssitaan kesäisin 15 lauantaina kesäkuusta alkaen. Teemme myös teatteri- ja konserttimatkoja vuosittain.


4. Tilojen ja huoneistojen vuokraus
Koskentuvan tiloja vuokrataan myös ulkopuolisille. Salin vuokra on 100 €/vrk, johon sisältyy keittiön käyttö kahvi- ja ruoka-astioineen. Kaunis sali soveltuu hyvin esim. erilaisten perhejuhlien viettoon. Pienemmissä huoneissa onnistuvat 8 - 10 hengen kokoukset. Kokoustilojen vuokra on 30 €/krt. Koskentuvan vuokrausasioissa yhteyshenkilömme on Eija Varis, puh. +358 503 583 055.
Sorsakosken Eläkeläisillä on myös vuokrattavana rivitaloasuntoja, sekä pysyviä asuntoja että huoneistoja tilapäiskäyttöön. Tilapäiskäyttöön vuokrattavat huoneistot ovat kalustettuja. Yhteyshenkilömme huoneistovuokrauksessa Raili Lappi, puh. +358 405 618 273.
Tervetuloa mukaan toimintaamme!

 

 

 

 

 

 

 

 

 TAPAHTUMIA  TOUKOKUUSSA: 

 

ke 15.5.2024  Vanhemman väen "Tiinukan kerho" kokoontuu Seuralassa keskustelemaan keväästä ja perhosista.Viimeinen kevään kokoontuminen kakkukahvien merkeissä.

Tukemassa Leppävirran kunta.

 

1. - 17. 5.  VAKOKUVANÄYTTELY  Seuralassa

Martti Airasvaaran valokuvia sorsakoskelaisista perhosista  avoinna klo 14 - 17. ilmainen.

Myös tietoa perhosista on tarjolla.

 

To 16.5. vanhojen valokuvien kerho kokoontuu Seuralassa klo 10 - 12  kevään viimeisen kerran tutkimaan valokuvien saloja.

 Tukemassa Leppävirran kunta.

 

La 18.5. on Seuralassa  VaPePa:n  etsintäkurssi klo 9 - 17, järjestäjänä Leppävirran VaPePa ja SPR.

 

Su 26.5. klo 14  "Ekotekoja tontillesi"  kiertokävely  Anjan  pihalla os. Taivalmäentie 7. Anja kertoo niistä pienistä toimista, joilla sinäkin voit  edistää luonnon monimuotoisuutta. Ilmainen.

Kesäkuussa tapahtumia:

Su 9.6.  Vaalikahvio Seuralassa klo 12 - 15. Kahviossa myydään kahvilatuotteita, piirakoita, ruokaa kotiinkin  ja  lounas: broilerikeitto tai palapaisti perunoiden kera, sallaatti ja marjakiisseli.

La 15.6.  Muikkufestivaali ja peräkonttikirppis Sorsakosken keskustassa klo 10 -  14. Paikka on Fiskarsin paikoitusalue. Paikat ovat myyjälle ilmaiset.  Kyläyhdistys myy omia ruoka- ja kahviotuotteita erikoistuen muikkuruokaan. Järjestäjänä Sorsakosken kyläyhdistys ry. Tervetuloa!

 

 

 

TUKEMASSA  LEPPÄVIRRAN  KUNTA !

.....