Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Sorsakosken eläkeläiset ry

1.Johtokunta 1.1.2018

Puheenjohtaja Martta Nyyssönen

Varapuheenjohtaja Eija Varis

Sihteeri Lea Savander

Jäsensihteeri Sinikka Kolehmainen

Jäsenet: Auli Hynninen, Jussi Nyyssönen ja Teemu Hynninen

Varajäsen Tatu Tuomisalo

2.Yleistä

Toimipaikkamme on entinen Hackmanin tehtaan ruokala Sorsakosken keskustassa. Kiinteistö remontoitiin täysin keväällä 2017, samalla nimeksi tuli Koskentupa. Rakennuksessa on suuri sali, jossa voi järjestää juhlia 60-80 hengelle. Keittiö on kokonaan uusittu kodinkoneita myöten. Lisäksi talossa on useita pienempiä huoneita esim. kokousten pitämiseen. Miesten puutyötä varten on oma verstashuone, jossa on useita työkoneita.

3.Toiminta

Viikottain:

Maanantai klo 13.00 Naisten käsityö- ja askartelukerho, miesten puutyökerho

Keskiviikko klo 10.00 Kaikille avoin virkistyskerho

Keskiviikkoilta Sorsakosken soittokunnan harjoitukset

2krt/kk

Joka 2.torstai klo 12.30 kaikille avoin yhteislaulutilaisuus

1krt/kk

Sunnuntai klo 13.00 Leppävirran srk:n Jumalanpalvelus kirkkokahveineen

 

Lisäksi järjestämme vuosittain mm. äitien- ja isänpäiväjuhlat, joulujuhlan, lohisoppatapahtuman, syntymäpäiväjuhlan tasavuosisa täyttäville jäsenille sekä keväisin pilkkikilpailut. Pyrimme toimimaan mahdollisuuksien mukaan yhteistyössä Sorsakosken kyläyhdistyksen kanssa.

Niskaharjun lavalla tanssahdellaan kesäisin n. 18 lauantaina toukokuusta alkaen. Teemme myös teatteri- ja konserttimatkoja vuosittain.

4. Tilojen ja huoneistojen vuokraus

Koskentuvan tiloja vuokrataan myös ulkopuolisille. Salin vuokra on 100€/vrk, johon sisältyy keittiön käyttö kahvi- ja ruoka-astioineen. Kaunis sali soveltuu hyvin esim. erilaisten perhejuhlien viettoon. Pienemmissä huoneissa onnistuvat erilaiset 8-10 hengen kokoukset. Kokoustilojen vuokra on 15-20€/vrk. Koskentuvan vuokrausasioissa yhteyshenkilömme on Martta Nyyssönen puh. 050-4938299.

 

 

 

 

 

 

Sorsakosken eläkeläisillä on myös vuokrattavana rivitaloasuntoja, sekä pysyviä asuntoja että huoneistoja tilapäiskäyttöön. Tilaipäiskäyttöön vuokrattavat huoneet ovat kalustettuja. Yhteyshenkilömme huoneistovuokrauksessa on Raili Lappi puh. 040-5618273.

Koskentuvalla järjestettävistä tapahtumista ilmoitetaan talon omalla ilmoitustaululla ja suuremmista tapahtumista myös Soisalon Seudussa.

Tervetuloa mukaan toimintaamme!